2a divisió FEF

L’Espanyol B torna a perdre contra l’Atlético i diu adeu a la promoció (2-0)

L’Espanyol B ha dit adeu al play-off d’ascens a primera FEF després de perdre novament contra l’Atlético B (2-0). El filial blanc-i-blau ja havia caigut a la Ciutat Esportida Dani Jarque en l’anada de l’eliminatòria de semifinals contra el filial matalasser (0-1) i, de nou, en la tornada no ha pogut fer res per igualar i posteriorment remuntar el duel.

L’enfrontament, disputat a la Ciutat Esportiva Wanda del Cerro del Espino, ha acabat amb empat a zero en el primer acte després d’uns primers 45 minuts en què els madrilenys han gaudit de més i millors ocasions de gol.

En la segona meitat, Boñar ha fet l’1-0 amb un xut des de la frontal de l’àrea (52’), però els de Luis Blanco han intentat reaccions i Nabil ha rematat una centrada lateral al travesser, en una ocasió que podia haver fet entrar a l’Espanyol B a dins de l’eliminatòria (70’). Amb els periquitos buscant l’empat, Carlos Martín ha executat a l’estil Panenka un penal per establir el 2-0 definitiu i la sentència total de l’emparellament de semifinals per ascendir a primera FEF.

Al final, amb els joves jugadors espanyolistes frustrats i amb la decepció evident de veure’s eliminats, el col·legiat ha expulsat Dacosta (82’) i Lancho (91’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)