Premier

Mauricio Pochettino és la nova aposta del Chelsea

L’entrenador argentí ex de l’Espanyol, Mauricio Pochettino, serà el nou entrenador del Chelsea en un acord fins al juny de 2025, amb una opció que el conjunt del centre de Londres pot prolongar fins al 2026.

El propietari esportiu blue, Todd Boehly, tenia entre cella i cella firmar al tècnic argentí abans d’iniciar un nou projecte de cara a la temporada 2023/2024. El ja exentrenador del Tottenham intentarà refer un Chelsea que ve de fracassar amb Tuchel i amb Graham Potter. De fet, el conjunt anglès la temporada que ve no jugarà a Europa i ha quedat molt lluny de les posicions de Champions League.

En el passat mercat de fitxatges, el Chelsea es va gastar més de 600 milions d’euros i no ha pogut quedar entre els deu millors equips de la Premier League. Pochettino tindrà una missió complicada en un any que l’aficionat de Stamford Bridge ha sigut molt crític amb el seu equip. El principal problema que tindrà el tècnic argentí serà gestionar una de les plantilles amb més jugadores d’Anglaterra i del futbol europeu, 33.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)