Europa League

Amb l’aura de campió

Europa League. El Sevilla, sis vegades guanyador de la competició, i la Roma, dirigida pel llorejat José Mourinho, es disputen avui el títol en la final

L’Europa League tindrà avui nou propietari. Sevilla i Roma se’n disputen aquesta nit (21 h) el títol en la final a Budapest, en un enfrontament en què, a més de la glòria continental, també hi ha en joc una plaça per a la pròxima edició de la Champions League. El Puskas Arena, doncs, serà escenari d’un duel d’envergadura entre dos equips amb aura de campió. Per una banda, el Sevilla, sis vegades guanyador d’una competició en la qual sembla invencible i en la qual, per accedir a l’última estació s’ha desfet de grans favorits com ara Manchester United i Juventus. De l’altra, la Roma, dirigida pel llorejat José Mourinho, que ha aixecat 26 títols al llarg de la seva carrera, entre aquests 2 Champions, 2 Europa League i 1 Conference League. Ni Sevilla ni Mourinho han perdut mai una final europea. “La història no guanya finals i les floretes, tampoc. No tenim avantatge ni desavantatge respecte a ells”, va indicar en la prèvia José Luis Mendilibar. “No tenim el mateix nivell d’experiència en partits importants que ells, però no som angelets”, va dir Mou.

13 Partits guanyats 17

10 Partits empatats 9

14 Partits perduts 11

46 Gols a favor 48

52 Gols en contra 37

LA PRÈVIA

La història no guanya finals i les floretes, tampoc. No tenim avantatge ni desavantatge
José Luis Mendilibar
TÈCNIC DEL SEVILLA
No tenim el mateix nivell d’experiència en partits importants que ells, però no som angelets
José Mourinho
TÈCNIC DE LA ROMA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)