3a divisió FEF

Xumetra deixa l’Olot després de sis temporades

El de l’Estartit tanca la seva etapa al conjunt olotí, que va tenir un parèntesi de mig any, després de disputar 160 partits

L’Olot comença a pair el descens a 3a divisió FEF i aquest matí ha anunciat el primer moviment de cara a la temporada que ve. És la baixa de Jordi Xumetra, que no continuarà el curs que ve al conjunt olotí després d’haver vestit de vermell les últimes sis temporades. Xumetra va arribar a l’Olot en el mercat d’hivern de la temporada 2017/18 i des de llavors ha disputat un total de 160 partits, en els que ha marcat 31 gols. En aquests sis cursos el de l’Estartit només va deixar el club durant sis mesos de la temporada 2021/22, en què va anar al Costa Brava abans de tornar a l’Olot en el mercat d’hivern. En aquest últim curs Xumetra no ha tingut el protagonisme que havia tingut habitualment a l’Olot, tot i que ha acabat disputant 31 partits –només 10 com a titular– i ha marcat 3 gols. L’extrem de l’Estartir, de 37 anys, començarà d’aquesta manera una nova aventura, tot i que encara no està clar si serà amb una altra samarreta o decidirà penjar les botes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)