Lliga de les Nacions

Pedri, absent a la llista de la selecció espanyola, on torna Jordi Alba

Nations League. A la llista de convocats també hi ha el blaugrana Gavi, el davanter de l’Espanyol Joselu i els catalans David Raya i Dani Olmo

El seleccionador espanyol absolut Luis de la Fuente ha donat aquest matí la llista de 23 convocats per disputar la fase final de la Nations League, que es jugarà a partir del 15 de juny als Països Baixos i en què Espanya s’enfrontarà a Itàlia en la semifinal. Les sorpreses principals de la llista han estat en clau blaugrana, i és que destaca l’absència de Pedri, que s’ha perdut els últims partits de lliga per unes molèsties, però que semblava que havia d’estar disponible per la cita internacional. Finalment, però, el canari ha quedat fora de la llista de convocats, de manera que posa el punt final a la temporada abans del previst. En canvi, qui sí que ha entrat a la llista de convocats és Jordi Alba, que no havia format part de la primera convocatòria de Luis de la Fuente com a seleccionador. Lògicament, la lesió de Balde ha estat un clar condicionant pel retorn del de l’Hospitalet, que serà el capità de la selecció per ser el més veterà.

A banda de Jordi Alba Gavi serà l’únic jugador del Barça a la convocatòria de la selecció, en què també hi ha el davanter de l’Espanyol Joselu i els catalans David Raya i Dani Olmo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)