Ascens èpic del Sant Andreu

‘Play-off’ d’ascens a 2a FEF. L’equip de Xavi Molist fa història a Salamanca, en un partit interminable de tres hores i vint minuts

Salamanca 1 Sant Andreu 2

SALAMANCA:Villanueva, Miguelito, Pablo, Soluley, Poveda, Amaro (Durán, 83’), Diego Benito (David Franco, 55’), Tulio, Javi Navas, Alvarito i Gabri.SANT ANDREU:Jaime, Casti, Noguera, Guzmán, Albertito (Iker García, 85’), Arranz, Carreón (Vives, 87’), Pochito (Momoh, 46; Aparicio, 77’), Méndez, Genís Blasco i Josu.GOLS:0-1 (13’) Genís Blasco. 1-1 (64’) Javi Navas. 1-2 (70’) Momoh.ÀRBITRE:Alejandro Castro Alarcón. (Gallec). T.G.: A Gabri Salazar, Pablo de Castro, Alvarito, Mike, Jehu, Javi Navas; Genís i Joan.

Ascens increïble del Sant Andreu a l’Helmántico. El conjunt de Xavi Molist serà la pròxima temporada equip de 2a divisió FEF després d’haver consumat ahir el salt de categoria en un partit interminable a Salamanca (1-2). El matx va començar a les 6 de la tarda i va acabar més tard d’1/4 de 10 del vespre.

Una tempesta d’aigua i pedra va obligar l’àrbitre a suspendre momentàniament el partit en el minut 28, quan el Sant Andreu guanyava 0-1, amb un gol de Genís Blasco a la sortida d’un córner. Quan la pedregada va cessar, l’àrbitre va donar l’ordre de continuar jugant fins al descans, però l’estat del terreny de joc era impracticable. Durant la mitja part operaris de l’estadi, aficionats i membres de la Creu Roja van fer un intens treball per mirar de treure l’aigua acumulada. Galledes, escombres i fins i tot bancs de fusta arrossegats per la gespa per fer lliscar l’aigua fora del terreny de joc. Després de diverses inspeccions, el partit va continuar. El Salamanca va empatar amb un gol de cap de Javi Navas (64’), però Momoh, també amb el cap, rematant sobre la línia de gol, després que Arranz piqués la pilota amb qualitat per sobre del porter, va acabar fent el gol de la glòria.