3a divisió FEF

La FEF oficialitza una 3a divisió FEF de 18 equips

La FEF ha enviat una circular en la qual informa que la tercera FEF del curs vinent passarà a tenir divuit equips i no pas setze com aquesta campanya. D’aquesta manera, el Vilafranca i el Vilassar mantindran la categoria una temporada més i el Lloret i el Viladecans, que actualment estan disputant l’eliminatòria de promoció per ascendir a la superlliga pujaran a la nova competició siguin quin sigui el resultat final –dissabte van empatar a un gol a Viladecans i el 10 de juny juguen la tornada a Lloret.

El grup cinquè de tercera FEF estarà format per: l’Olot i el Prat, descendits des de la segona FEF, l’Hospitalet, el San Cristóbal, el Peralada, la Muntanyesa, la Pobla de Mafumet, el Girona B, el Castelldefels, el Tona, la Rapitenca, el Badalona B, la FE Grama, el Vilafranca, el Vilassar, i ascendits des de la primera catalana, l’Escala, el Reus Reddis i el Mollerussa.

A més del Lloret i el Viladecans, l’Horta, el pitjor sisè dels tres grups de la primera catalana que va quedar-se sense opció de disputar la promoció a superlliga també participarà de la nova competició juntament amb el Sants, el Palamós, el Vic, el Figueres, el Granollers, el Lloret, el Rubí, el Sabadell B, la Guineueta, el Valls, l’Atlètic Lleida, el Can Vidalet, l’Europa B, el Santboià i el Viladecans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)