2a divisió A

L’ascens a primera es decidirà al Ciutat de València

L’Alavés i el Llevant empaten a zero en l’anada de la final del ‘play-off’ d’ascens a Mendizorrotza

L’última plaça de primera divisió de la temporada 2023/24 es decidirà dissabte que ve al Ciutat de València, el camp del Llevant, després que el conjunt granota hagi aconseguit un bon empat a zero en l’anada de la final disputada al camp de l’Alavés, que afrontarà la tornada obligat a guanyar per tornar a l’elit –l’empat després de la pròrroga afavoreix el Llevant per ser el tercer classificat de la lliga–.

Com era d’esperar els dos equips han jugat amb molta precaució i les defenses han dominat clarament el partit. De fet, en la primera part pràcticament no hi ha hagut cap ocasió de gol. Després de la represa el partit s’ha animat una mica més i Joni Montiel ha estat a punt d’avançar el Llevant amb un xut potent que ha refusat Sivera. Toni Moya ha tingut la resposta de l’Alavés amb una falta directa que ha aturat Femenías i en els minuts els dos equips han tingut una altra ocasió cadascun, però Sivera i Femenías han evitat els gols de Wesley i Tenaglia, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)