Més futbol

Aitana i Mariona, a més d’Alèxia, tornen a la selecció espanyola

Mundial. Nou jugadores del Barça formen part de la llista prèvia de Jorge Vilda

Nou jugadores del Barça formen part de la llista prèvia de la selecció espanyola per anar al mundial que es disputa aquest estiu a Austràlia i Nova Zelanda. El seleccionador Jorge Vilda ha inclòs Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Salma Paralluelo, Irene Paredes, Alèxia Putellas, Cata Coll, Laia Codina, Jana Fernàndez i María Pérez en aquesta primera selecció de 30 futbolistes, de la qual en quedaran fora set.

L’expectació de cara a aquesta llista prèvia era molt alta, ja que s’esperava el retorn d’algunes de “les 15” que el passat mes de setembre van demanar no ser seleccionables fins que no es produïssin certs canvis en la selecció i que en les darreres setmanes havien demanat tornar. Finalment, tres d’aquestes quinze formen part de la convocatòria, entre elles les blaugrana Aitana i Mariona. Alèxia Putellas, que es va posicionar al costat de les seves companyes, però que no va enviar el correu, també torna després de lesionar-se abans de l’Eurocopa del passat estiu. Un cas similar al d’Irene Paredes, que ja havia estat convocada en la finestra del passat mes d’abril. La catalana Ona Batlle (Manchester United), que també formava part de “les 15”, també forma part d’aquesta llista prèvia.

Sandra Paños, que sí que podia entrar, Patri Guijarro, Mapi León i Clàudia Pina continuen fora. La llista de 30 futbolistes és la següent: Cata Coll, Elene Lete, Misa Rodríguez, Enith Salon (porteres); Ivana Andrés, Ona Batlle, Olga Carmona, Laia Codina, Jana Fernàndez, Rocío Gálvez, Sheila García, Oihane Hernández, Irene Paredes (defenses); Tere Abelleira, Fiamma Benítez, Aitana Bonmatí, Irene Guerrero, Jenni Hermoso, Maite Oroz, María Pérez, Alèxia Putellas, Clàudia Zornoza (migcampistes); Mariona Caldentey, Marta Cardona, Athenea del Castillo, Inma Gabarro, Esther González, Eva Navarro, Salma Paralluelo i Alba Redondo (davanteres).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)