3a divisió FEF

L’Olot firma Joan Maynau, potència per la banda esquerra

L’Olot ha anunciat la incorporació de Joan Maynau, el seu tercer fitxatge de cara el curs 2023/24. Després de lligar les arribades dels davanters Marc Roquet i de Marc Mas, els de la Garrotxa es fan amb un lateral o extrem esquerrà amb gran profunditat i potència.

El futbolista nascut a Tossa va jugar al Badalona com a juvenil, previ pas a incorporar-se al Llagostera B. El banda esquerra va fer el salt al primer equip gironí de la mà d’Oriol Alsina el 2017 i després de tres temporades amb prou bon rendiment a segona B va provar una aventura al Racing de Santander que no va acabar d’anar bé per culpa de les lesions, ja que mig any després va tornar al Llagostera, també amb un paper residual.

Desvinculat del llavors Costa Brava, Maynau va recalar al Figueres, durant la segona volta del curs 2021/22 i al Sant Andreu durant la segona meitat d’aquesta campanya, equip amb el qual ha pujat a segona B (9 partits en total).

“Estic content de firmar per l’Olot, és una llàstima que hagi baixat de categoria ja que és un club que per història, instal·lacions i afició es mereix estar més amunt” ha dit el flamant nou futbolista de l’Olot, que afegeix: “Puc aportar verticalitat, profunditat, esperit de sacrifici, última passada i si m’animo també puc fer algun gol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció