1a divisió

Monchi deixa el Sevilla i marxa a l’Aston Villa

Ja és oficial la notícia que tothom donava per feta. Monchi tanca la seva segona etapa al Sevilla per iniciar un nou projecte a l’Aston Villa anglès. El club andalús i el ja ex director esportiu han arribat a un acord de desvinculació que s’ha fet oficial aquesta tarda. Monchi es retrobarà a Anglaterra amb Unai Emery, amb qui ja va coincidir a Sevilla. Firma per tres temporades i una d’opcional i ocupa així el lloc que, en un principi, estava destinat a Mateu Alemany. El director de futbol del Barça va decidir deixar el club blaugrana per fitxar per l’Aston Villa, però finalment va recular per quedar-se a Barcelona.

Monchi deixa el Sevilla després de dues etapes –entre el 2017 i el 2019 va estar a la Roma– i sent un dels grans artífexs de l’èxit del conjunt andalús, havent guanyat set Europa League, dues copes, una supercopa d’Espanya i una supercopa d’Europa. Monchi ha assegurat als mitjans oficials de l’Aston Villa que està “molt emocionat” per unir-se al projecte i “encantat” de tornar a treballar amb Emery.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)