Ligue 1

Luis Enrique, maleta feta cap a París

Ligue 1. Segons L’Equipe, el PSG i el tècnic asturià podrien anunciar l’acord aquesta pròxima setmana després que fracassés la via Julian Nagelsmann

Leo Messi i Sergio Ramos han marxat de París i qui podria arribar ara a la capital francesa és Luis Enrique. L’ex seleccionador espanyol sona amb força per convertir-se en el relleu de Christophe Galtier a la banqueta del PSG, segons una informació de L’Equipe. Després que la setmana passada es trenquessin les negociacions amb Julian Nagelsmann, ara el tècnic asturià és el millor posicionat per liderar el nou projecte del club parisenc. Luis Enrique ocupa la pole position ara mateix per davant de Sérgio Conceição o Mikel Arteta.

L’arribada de Luis Enrique podria concretar-se aquesta pròxima setmana. El PSG primer ha d’anunciar la rescissió de contracte de Galtier i el seu cos tècnic, a qui encara els quedava un any de contracte. El PSG haurà de pagar 6 milions d’euros a Galtier. En el seu dia ja va pagar 10 milions a Pochettino per rescindir-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)