Ligue 1

El PSG s’abraça a Luis Enrique

Ligue 1. Frustrada la via Nagelsmann, ara el club parisenc aposta per l’asturià i, segons ‘L’Equipe’, l’acord podria ser aquesta setmana

A Luis Enrique sempre l’ha seduït la idea d’entrenar algun dia un equip de la Premier League com el seu amic Pep Guardiola. Aquesta via haurà d’esperar. Frustrada fa uns mesos l’opció del Chelsea, ara se li ha obert la porta de la Ligue 1. L’esperen a París. Han marxat Leo Messi i Sergio Ramos de la capital francesa, i aquest serà el nou destí de l’exseleccionador espanyol si no hi ha un gir radical en les negociacions, com va passar al seu dia amb el Chelsea. Segons una informació de L’Equipe, l’acord PSG-Luis Enrique podria ser oficial aquesta mateixa setmana. Després que el club parisenc i Julian Nagelsmann trenquessin les converses, la passada setmana, ara, el PSG s’ha llançat de cap per Luis Enrique. Ni Nagelsmann, ni Thiago Motta, ni Marcelo Gallardo, ni Mikel Arteta, Sérgio Conceição... L’escollit per substituir Christophe Galtier a la banqueta és el tècnic asturià.

A París, consideren que el fort caràcter de Luis Enrique ajudarà a unir un vestuari que, els últims anys, ha estat clarament marcat per les tensions internes i les polèmiques entre jugadors, immers en una espiral de lluita d’egos. La seva experiència en la lliga de campions amb el Barça (campió a Berlín el 2015) també és un bon aval. Aquesta competició és l’etern desig del PSG i consideren que Luis Enrique els pot acostar al somni.

Galtier, un adeu de 6 milions

Mentre no s’oficialitza l’arribada de Luis Enrique, a París han de resoldre, primer, un altre assumpte com és la desvinculació contractual de Christophe Galtier i el seu cos tècnic. El tècnic marsellès fa setmanes que sap que no continuarà a la banqueta del PSG la pròxima temporada, però encara li quedava un any de contracte i això fa que el PSG s’hagi de tornar a rascar la butxaca, com va passar recentment amb Mauricio Pochettino. Per rescindir l’argentí, el PSG va haver de pagar 10 milions d’euros, i ara la xifra per acomiadar Galtier s’acosta als 6 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)