1a divisió

Joselu s’entrega al Madrid i defuig l’ombra de Benzema

1a divisió. El gallec assegura en la seva presentació amb els blancs que torna al club de la seva vida i es mostra convençut de les seves prestacions

La frustració del descens amb l’Espanyol ja és història per a Joselu. La vida del davanter gallec ha fet un gir de 180 graus des de llavors. En pocs dies ha estat un dels herois de la selecció espanyola en la consecució de la Nations League i ha confirmat el seu retorn al Real Madrid, club amb el qual va debutar en la màxima categoria del futbol espanyol i del qual va sortir el 2012. La frustració s’ha convertit en una felicitat que no pot amagar. Ja no va fer-ho en la celebració de la lliga de les Nacions. Poques hores després de confirmar-se la seva cessió al club blanc, Joselu ja deixava anar un orgullós “Hala Madrid!” davant el públic del Wizink Center, majoritàriament madridista.

Ahir, el davanter va ser presentat. No portarà el 9, sinó el 14. Ja està entregat al Madrid, on ha tornat amb 33 anys i en el moment més dolç de la seva carrera. “Avui és un dels dies més feliços de la meva vida. Quan un marxa d’aquí, somia a tornar. Em sento orgullós”, deia Joselu, que va deixar clar que ho donarà “tot”. “És el club de la meva vida. Aquí em van ensenyar uns valors que no he oblidat”, sentenciava.

Ha marxat Benzema. L’home gol dels darrers anys, el Pilota d’Or, l’heroi de tantes nits europees. Si no hi ha més fitxatges, Joselu serà l’únic davanter centre de la plantilla. Necessita més, el Madrid? “He fet gols tota la vida i no crec que això canviï. Sento que la gent confia en mi”, va dir el gallec, que va defugir l’ombra del francès. Ho va deixar clar: ell no és cap recanvi. “No vinc a substituir a ningú. Vinc a aportar el meu granet de sorra i tot el que he après aquests últims anys. Sabem quin nivell ha tingut Karim, però jo vinc a fer un altre tipus de feina. Estic completament compromès amb aquest club”, va concloure.

LES FRASES

És un dels dies més feliços de la meva vida. Quan un marxa d’aquí, somia a tornar i avui és el dia. Estic molt orgullós del que he fet
El Madrid és el club de la meva vida i em va ensenyar uns valors que no he oblidat mai
Joselu Mato
jugador del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.