2a divisió FEF

El Badalona Futur, a la venda per un euro

AAhir es coneixia que el CF Badalona i el CF Badalona Futur trencaven la seva relació a través de la renúncia del president del Badalona, Miguel Ángel Sánchez, del consell que presidia per dur a terme la fusió definitiva entre els dos clubs.

Menys de 24 hores després, el CF Badalona Futur ha emès un comunicat per anunciar la venda simbòlica del club per un euro. Els principals motius són que els deutes econòmics han augmentat de 350.000 a 600.000 euros. Aquest fet fa que l’existència de l’entitat perilli. Per aquest motiu, el comunicat apel·la a un comprador que pugui fer-se càrrec de les obligacions financeres del club de manera immediata.

El comunicat del Badalona Futur ha estat contundent i assenyala a Sánchez com a un dels principals culpables de l’increment del deute del club. D’altra banda, el president de l’entitat badalonina va deixar clar que volia trencar la relació amb l’exclub de la Costa Brava per no alinear-se amb els mateixos interessos que la S.A.D del Badalona Futur. “No deixarem que des de fora ens diguin el que hem de fer”, va assenyalar Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)