1a femenina

Barça-València i Llevant les Planes-Sporting Huelva en la primera jornada de lliga

Lliga F. La competició arrencarà el cap de setmana del 9 i 10 de setembre

En un mes i mig arrencarà la temporada 2023/2024 a la Lliga F i avui s’ha sortejat el calendari, Un inici que es preveu molt més tranquil que el de l’any passat, en què la vaga de les àrbitres va endarrerir-ho tot. Serà el segon any d’aquesta nova lliga professional, si bé es troba lluny dels criteris de professionalització promesos.

Barça i Llevant les Planes tornaran a ser els dos representants catalans de la categoria. Les blaugrana intentaran revalidar el títol i les de Sant Joan Despí tornar a quedar-se a primera.

La lliga arrencarà el cap de setmana del 9 i 10 de setembre i tots dos equips debutaran a casa. El Barça rebrà el València i el Llevant les Planes a l’Sporting Huelva. El derbi català es disputarà el 7 de gener (jornada 13) al Johan i el 21 d’abril (jornada 24) al Municipal Les Planes.

Barça i Real Madrid es veuran les cares el 19 de novembre a l’Estadi Johan Cruyff (jornada 9) i el 24 de març a Valdebebas (jornada 21). Pel que fa als duels de les blaugrana contra l’Atlético de Madrid, seran el 15 d’octubre a domicili (jornada 5) i el 18 de febrer a casa (jornada 18).

La lliga acabarà el cap de setmana del 15 i el 16 de juny amb el València-Barça i el Real Sociedad-Llevant les Planes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)