Mundial

Quarts de final d’alt voltatge

Mundial. Demà s’inicia l’antepenúltim esglaó per a les seleccions vives en la competició

Els quarts de final del mundial d’Austràlia i Nova Zelanda s’inicien demà a la matinada amb el duel que enfrontarà la selecció espanyola i la dels Països Baixos (3 h). El conjunt estatal posarà a prova el seu potencial, minvat per les baixes de jugadores importants, contra un combinat que busca el títol que se li va escapar fa quatre anys contra els Estats Units en el campionat disputat a França.

Tot i que sembla que, a priori, les neerlandeses parteixen amb avantatge, la selecció dirigida per Jorge Vilda va vèncer en l’últim precedent corresponent a la fase de classificació per a l’Eurocopa (1-0). I és que Espanya té un balanç favorable de cinc victòries, tres empats i dues derrotes en els últims deu partits contra l’oranje, un fet que manté l’optimisme i l’esperança entre l’expedició, sobretot, després de vèncer 1-5 Suïssa en els vuitens i enderrocar un mur infranquejable que el perseguia. De fet, la selecció espanyola és l’únic conjunt que va quedar segon en la fase de grups que es manté viu en la competició, un mèrit afegit en un ambient que es va enrarir després de patir una golejada del Japó (4-0) i la posterior sacsejada del tècnic.

Els altres tres encreuaments prometen també emocions fortes. Demà mateix, el Japó s’enfrontarà a Suècia, el botxí dels Estats Units (9.30 h) i d’aquest partit en sortirà el contrincant a les semifinals de l’Espanya-Països Baixos.

Per l’altre costat del quadre, França se les haurà amb l’amfitriona Austràlia (dissabte a les 9 h), i Colòmbia, una de les sorpreses agradables de la competició, jugarà contra Anglaterra (també dissabte a les 12.30 h), tots aquests, partits amb emocions fortes i que dibuixaran la recta final dels països en la cursa per aconseguir el trofeu de la copa del món i desbancar els Estats Units.

LA DADA

Espanya és l’única selecció viva en els quarts que va quedar segona en la fase de grups
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)