Copa Catalunya

L’Olot vol més copa

Copa Catalunya. El conjunt olotí va aprofitar la feblesa en defensa del Sant Andreu i ja guanyava 0-3 en el 32, però va acabar demanant l’hora (2-3)

Si dimecres passat, quan es va reprendre el partit Grama-Olot suspès el 5 d’agost, els olotins van aconseguir una remuntada espectacular (de 3-2 a 3-4) que els va permetre guanyar el matx en els 17 minuts que es van jugar i endur-se el bitllet a la segona eliminatòria, ahir van donar un bon cop sobre la taula superant, per moments amb contundència, el Sant Andreu, un rival que competirà a segona FEF aquest curs (2-3).

L’equip dirigit per Pedro Dólera va aprofitar els dubtes i la feblesa defensiva dels quadribarrats per fer tres dianes en 32 minuts gràcies a un doblet d’Urri i un altre gol de Marc Mas. Els andreuencs es van despertar a poc a poc i van pressionar en el tram final després que Pau Darbra i Juanan escurcessin distàncies.

Els olotins s’enfrontaran amb el Badalona Futur –no se sap a quin camp–, que va vèncer contra pronòstic el Sabadell (3-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)