Copa Catalunya

Sorpreses en la 2a fase

Copa Catalunya. L’Olot, el Castelldefels i el Badalona Futur superen el Sant Andreu, el Cornellà i el Sabadell, rivals de categoria superior

La segona fase de la copa Catalunya va deixar fins a tres sorpreses en els partits que es van disputar en el dia d’ahir. L’Olot, el Castelldefels i el Badalona Futur van obtenir la classificació per a la tercera eliminatòria després de superar el Sant Andreu (2-3), el Cornellà (0-0 i 3-0 en els penals) i el Sabadell (3-2), tots ells, contrincants de categoria superior. L’Europa i l’Hospitalet, els dos a través dels penals, van aconseguir el pas davant el Reus FC Reddis (0-0 i 5-6) i el San Cristóbal (1-1 i 3-4) i també jugaran la pròxima fase de la competició.

El cap de setmana vinent ja es disputarà la nova fase. Amb l’Hospitalet exempt, l’Olot (3a FEF) se les haurà contra el Badalona Futur (2a FEF), encara sense tenir un camp determinat per disputar l’enfrontament, i el Castelldefels (3a FEF) farà el mateix contra l’Europa (2a FEF).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)