1a divisió

Kepa, nou jugador del Reial Madrid

Amb la baixa de Courtois, el club blanc tenia clar que necessitava reforços per defensar la porteria juntament amb l’ucraïnès Lunin

El Reial Madrid ja ha fet oficial el que aquests dies es rumorejava: Kepa és nou jugador de l’equip d’Ancelotti. Kepa Arrizabalaga arriba al Madrid com a cedit pel Chelsea fins a final de temporada, sense opció de compra.

El porter basc estava a punt de fitxar pel Bayern de Munic, però quan va saber que el club blanc s’havia interessat per ell, va fer canviar d’opinió i va aturar les negociacions amb el club bavarès. Jan-Christian Dreesen, director executiu del Bayern assegura que van ser a prop de fitxar-lo, però que entén que “és espanyol i ha triat el Reial Madrid”.

Kepa Arrizabalaga es va formar a les categories inferiors de l’Athletic de Bilbao i va arribar a jugar al primer equip fins que el Chelsea el va incorporar a les seves files després de pagar-ne 80 milions, fet que el va convertir en el porter més car de la història.

La presentació del porter basc amb el Reial Madrid serà demà dimarts dia 15 a dos quarts de dues del migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)