Mundial

Anglaterra acaba amb el somni d’Austràlia i jugarà la final (1-3)

Espanya o Anglaterra. Una de les dues seleccions es proclamarà campiona del món aquest pròxim diumenge. El combinat anglès s’ha sumat a les espanyoles després de superar Austràlia, una de les amfitriones, en la segona semifinal del torneig (1-3).

Anglaterra ha acabat amb el somni australià. Ha estat un partit igualat, en què Austràlia, que es plantava a unes semifinals per primer cop, ha jugat de tu a tu davant la campiona d’Europa. La portera local, Arnold, heroïna de la tanda de penals contra França, ha estat protagonista també avui amb algunes aturades de mèrit. No ha pogut fer res, però, amb la rematada inapel·lable de Toone poc abans del descans. La futbolista anglesa ha recollit una passada de Russo dins l’àrea i ha engaltat un xut de primeres per tota l’escaire (36’).

Ara bé, si el de Toone ha estat un gol bonic, el de Sam Kerr ha estat per emmarcar. La capitana i estrella d’Austràlia ha agafat la pilota a camp propi, ha començat a córrer cap a l’àrea anglesa i s’ha tret un xut espectacular de la màniga des de la frontal de l’àrea impossible per a Earps (63’). Un gol que ha tornat a il·lusionar tot un país. Però una badada defensiva de Carpenter, incapaç de rebutjar una pilota en què tenia avantatge, l’ha aprofitat Hemp per fer l’1-2 (71’). Austràlia s’ha bolcat a l’atac i ha tingut ocasions per empatar. Earps ha tret una gran mà a remat de Vine (83’) i Kerr ha xutat per sobre el travesser (85’). Austràlia ha perdonat i Anglaterra ha sentenciat. En una transició, Russo ha fet el tercer i definitiu gol del partit (86’).

La vigent campiona d’Europa vol també ser la reina del món. Només Espanya pot impedir-ho. La final serà diumenge a les 12 h. El que ja és segur és que mínim dues jugadores del Barça seran campiones. Bronze i Walsh contra Aitana, Alèxia, Paredes, Mariona, Salma, Ona, Cata, Codina i Maria Pérez. Sydney decidirà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)