Mundial

Suècia es penja el bronze

Mundial. Les escandinaves pugen al podi de la copa del món després de superar les amfitriones amb dos gols, l’un de penal de la blaugrana Rolfö i un gran xut de la capitana Asllani

Suècia 2 Austràlia 0

SUÈCIA:Musovic; Bjorn, Ilestedt, Ericsson, Andersson; Angeldahl, Rubensson; Kaneryd (Sembrant, 90’), Asllani (Hurtig, 67’), Rolfö; Blackstenius (Blomqvist, 67’).AUSTRÀLIA:Arnold; Carpenter (Chidiac, 74’), Hunt, Polkinghome (Nevin, 74’), Catley; Raso (Van Egmond, 60’), Gorry (Vine, 60’), Cooney, Foord; Fowler i Sam Kerr.GOLS:1-0 (30’) Fridolina Rolfö. 2-0 (61’) Asllani.ÀRBITRE:Cheryl Foster (gal·lesa). T.G: Gorry, Rubensson i Hurtig. T.V.: cap.PÚBLIC:49.461 espectadors al Lang Park.

Es van quedar a les portes de la final, però no han marxat sense medalla. L’experiència els va servir, a les escandinaves, per guanyar les ganes de les amfitriones. I és que les de Peter Gerhardsson ja havien jugat quatre vegades abans pel tercer lloc d’un mundial. Les Matildas, en canvi, era la primera vegada que arribaven tan lluny; fins ara, el seu màxim era els quarts de final.

En un partit força igualat i amb ocasions per a tothom, Suècia va poder respirar més tranquil·la quan la blaugrana Fridolina Rolfö va convertir en gol un penal xiulat a la meitat de la primera part. Les amfitriones, però, no van baixar la guàrdia ni el ritme, i les sueques només van poder marxar al descans guanyant per la mínima.

En la represa, Suècia va pressionar de valent per sentenciar el resultat. I encara que les Matildas continuaven del tot dins el partit, aprofitant un contraatac, les sueques van sumar el segon al marcador: una gran jugada de Stina Blackstenius, acabada amb una gran rematada de la capitana del combinat suec, Kosovare Asllani.

Les amfitriones van acabar la competició amb un regust amarg. A les portes de la final i del podi. Però acaben amb la seva millor classificació en un mundial. Un torneig per emmarcar. Les sueques es van penjar la medalla de bronze, i amb elles, la blaugrana Rolfö.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)