2a divisió A

L’extrem ’Salvi’ Sánchez, segon fitxatge de l’Espanyol

El gadità, de 32 anys, arriba procedent del Rayo Vallecano i signa un contracte per dues temporades amb una altra d’opcional

’Salvi’ Sánchez és, oficialment, nou jugador de l’Espanyol. L’extrem gadità, de 32 anys, es converteix en el segon fitxatge dels blanc-i-blaus en el que va de mercat. Arriba procedent del Rayo Vallencano, de la Primera Divisió, club amb el qual l’Espanyol ha hagut d’arribar a un acord pel seu traspàs. Salvi signa un contracte per a les dues pròximes temporades, però amb una més d’opcional.

Salvi és un extrem ràpid, vertical i amb bona capacitat per desbordar per fora. Acostuma a jugar per banda dreta, a cama natural. Nascut a Sanlúcar de Barrameda i format a la base del Sevilla, va passar per l’Atlético Sanluqueño i el Villanovense abans de recalar al Cadis, on va jugar set anys, des de Segona B a Primera, sent sempre una peça fonamental pel conjunt groc. L’estiu passat va posar rumb a Madrid, al Rayo, on aquesta darrera temporada va jugar 25 partits, però tan sols 5 com a titular.

Salvi arriba ara a l’Espanyol per convertir-se en un futbolista diferencial des de la banda, una posició que els catalans havien de reforçar sí o sí tenint en compte la plantilla actual. Segon moviment de mercat després de l’arribada de Pere Milla, ambdós en posicions d’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)