1a divisió

El Madrid segueix sumant a Almeria (1-3)

Els blancs tornen a sumar tres punts més en la segona jornada de lliga, aquest cop, com a visitants al Power Horse Stadium. Tot i que els locals s’han avançat amb gol de Sergio Arribas, complint-se així la famosa llei de l’ex, els d’Ancelotti, que en són uns experts, ho han sabut remuntar. Bellingham ha estat l’encarregat d’encetar el marcador pel combinat blanc al minut 19. I, tot i que, Kroos també ha fet entrar la pilota a la porteria Maximiano a l’afegit de la primera part, el Madrid s’ha hagut de conformar amb un empat per anar al descans, perquè el VAR ha anul·lat el gol per falta prèvia.

A la represa, Bellingham s’ha apuntat una segona diana. Doblet del nou jugador blanc, que ha demostrat com ja s’està adaptant al conjunt d’Ancelotti. Vincius ho ha acabat de rematar al minut 72 amb una de les seves vaselines. L’Almeria, que ho ha lluitat i ha estat molt treballar ofensivament, no ha complert en la tasca defensiva, i els blancs s’han emportat de nou els tres punts. Així, el Madrid celebra un ple de victòries en les dues primeres jornades de lliga col·locant-se, provisionalment, com a líders de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)