Mundial

La mare de Rubiales, en vaga de fam

Ángeles Béjar, mare del temporalment suspès president de la FEF, considera que s’està fent una persecució injusta al seu fill

Ángeles Béjar, mare de Luis Rubiales, s’ha declarat en vaga de fam fins que es trobi una solució a la que ella anomena “caça inhumana i sagnant” cap al seu fill. La dona ha decidit tancar-se aquest matí a l’església de la Divina Pastora del barri dels Caputxins de Motril. Ángeles Béjar ha afirmat que la vaga de fam és indefinida, i que no l’abandonarà fins que es faci justícia amb el seu fill.

Rubiales ha estat suspès, per la FIFA, de tota activitat relacionada amb el futbol durant almenys 90 dies, després del petó que li va fer a Jenni Hermoso a la final del mundial de futbol femení. En aquest sentit, la mare de Rubiales demana a la jugadora que digui la veritat i que mantingui la versió que va expressar al principi dels fets, ja que considera que no hi va haver cap tipus d’abús sexual, sinó que hi va haver consentiment per part dels dos implicats. Malgrat les imatges que ha vist tot el món parlen per si soles, Béjar no entén el motiu pel qual s’està fent aquesta persecució al seu fill, de qui assegura que és incapaç de fer-li mal a ningú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)