1a divisió

Sergio Ramos torna al Sevilla

Ramos tenia només 19 anys quan va marxar de casa i ara, amb 37, ha decidit que és l’hora de tornar al club de la seva vida, el Sevilla, i ho fa firmant un contracte per una temporada. El central va quedar lliure el passat 30 de juny, després de finalitzar el vincle que l’unia amb el PSG i d’haver rebutjat una renovació, a més de no escoltar altres ofertes que venien de Turquia i de l’Aràbia Saudita.

En el vídeo de presentació que el club andalús ha penjat a les xarxes socials, el nou jugador sevillista ha explicat que “és un dia molt especial i emocionant i desitjo tornar a sentir la samarreta del Sevilla i posar-me aquest escut de nou al pit”, tot i que no hi ha previsió encara de data específica pel seu redebut.

Ramos ha aprofitat per demanar perdó a l’afició “per errors que he comès i coses que vaig fer en el seu moment”, i ha volgut enviar un missatge d’unió: “Tots estem al mateix vaixell, som la mateixa família i jo vinc a sumar, a remar en la mateixa direcció”. També ha dit que tornar al Sevilla “era un deute que tenia amb mi mateix, amb el meu avi, amb el meu pare i amb Antonio Puerta”.

Durant la seva primera etapa com a jugador professional al club andalús, Ramos va disputar 49 partits i va marcar 3 gols. A l’estiu del 2005 posa rumb al Real Madrid, on juga 16 temporades i aconsegueix els èxits més importants de la seva carrera, fins a 22 títols. Les últimes dues temporades ha militat al Paris Saint-Germain, on ha disputat 58 partits entre lliga, copa, supercopa de França i lliga de campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)