Més futbol

La selecció masculina condemna l’actitud de Rubiales

Més val tard que mai. Han hagut de passar 15 dies perquè la selecció masculina de futbol es pronunciï sobre el cas Rubiales i ho ha fet aprofitant la nova convocatòria de Luis de la Fuente per als partits de classificació per a l’Eurocopa 2024. Els seleccionats, després de reunir-se a la concentració de Las Rozas, han decidit pronunciar-se en una compareixença encapçalada pels capitans César Azpilicueta, Rodrigo Hernández, Marco Asensio i Álvaro Morata, qui ha llegit un comunicat en nom de tot l’equip:

“Volem traslladar el nostre orgull i la més sincera felicitació a la selecció femenina pel títol de campiones del món a Sidney. Un fet històric carregat de significat que marcarà un abans i un després en el futbol femení espanyol, inspirant a moltíssimes dones amb un triomf de valor incalculable. Per això, volem lamentar i expressar la nostra solidaritat amb les jugadores que han vist entelat el seu èxit.

Volem refusar allò que considerem uns comportaments inacceptables per part del senyor Rubiales, que no ha estat a l’altura de la institució que representa.

Ens situem de manera ferma i clara al costat dels valors que representa l’esport. El futbol espanyol ha de ser motor de respecte, inspiració, inclusió i diversitat i cal que doni un exemple amb les seves conductes tant dins com fora del camp.

Des d’avui, afrontem una concentració decisiva per al futur del futbol espanyol en el nostre camí per a la classificació de l’Euro 2024 amb dos partits davant Geòrgia i Xipre. Ens agradaria que, a partir d’ara, ens poguéssim concentrar en qüestions esportives davant la rellevància dels reptes que tenim per davant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)