Premier

Antony, apartat de l’United després de les denúncies de tres dones

Premier League. El Manchester United informa que el brasiler no podrà entrenar-se dilluns amb la resta de l’equip i no ho farà fins a nou avís

Mà dura del Manchester United amb Antony. L’internacional brasiler ha estat apartat de l’equip de forma indefinida després de les denúncies per abús i violència domèstica presentades per tres dones. Primer va ser la seva ex parella, la influencer Gabriela Cavallin, i després dues dones més.

Avui el Manchester United ha emès un comunicat on assegura que “com a club condemnem tot acte de violència i abús. Reconeixem la importància de salvaguardar totes les persones embolicades en aquesta situació i reconeixem l’impacte que aquests fets tenen en supervivents d’abús i de violència domèstica”. El club anglès ha confirmat que dilluns Antony no s’incorporarà als entrenaments i queda apartat fins a nova ordre.

El jugador també ha emès un comunicat on diu que la decisió s’ha pres de mutu acord: “Prenem aquesta decisió mútua per evitar la distracció dels meus companys i la innecessària polèmica al club. Vull reiterar la meva innocència respecte als fets de què se m’acusa, cooperaré completament amb la policia per ajudar a aclarir els fets. Tinc moltes ganes de tornar a jugar a futbol com més aviat millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)