Eurocopa

Gol de Gavi i doblet de Ferran Torres en la golejada de la selecció espanyola

Protagonisme blaugrana en la golejada de la selecció espanyola (6-0) a Xipre. Han jugat els quatre culers convocats; Gavi (76 minuts), Lamine Yamal (61 minuts), Ferran Torres (29 minuts) i Alejandro Balde (29 minuts) i han lluit tots.

I és que Gavi ha marcat (18’) el primer gol del partit a passada de Nico Williams en una primera part en què Lamine Yamal ha causat estralls des de banda dreta. El de Mataró s’ha exhibit, en la línia del què ve oferint, amb retalls, regats i centrades constant i un espectacular xut al pal. Mikel Merino (33’), en una nova asssitència de Nico Williams.

En la segona meitat ha entrat Ferran Torres i ha fet un doblet (73’ i 83’) per seguir creixent i allargant el bon moment. Joselu (70’), a passada de Carvajal havia marcat just abans i Álex Baena (77’), que ha debutat, ha tancat el marcador.