1a femenina

El Llevant Les Planes debuta amb triomf al límit a Ipurua (1-2)

El Llevant Les Planes ha començat la segona temporada a la Lliga F amb victòria al límit a Ipurua (1-2). L’Eibar, debutant a la màxima categoria, ha marcat l’1-1 en la recta final (85’), però el conjunt de Ferran Cabello ha reaccionat i, després d’una gran acció d’Elena Julve, Jessica ha fet l’1-2 (93’).

La primera part ha acabat sense gols, tot i que ha estat el conjunt català qui l’ha buscat més, sobretot amb un xut de Jiali. El desequilibri ha arribat ja en la segona part, i gràcies a un penal que ha transformat Yasmnie Mrabet, que ha enganyat la portera Miralles (57’). Jessica Martínez ha estat a punt de fer el 0-2 després d’un error de Kakounan, però Miralles ho ha evitat (65’). El conjunt de Ferran Cabello estava relativament tranquil, però en la recta final ha rebut una garrotada. Ane Campos, a dins l’àrea, ha aprofitat una centrada des de l’esquerra i ha marcat l’1-1 (85’). El partit s’ha obert en els últims minuts, amb presses de tots dos equips. I Jessica, en el minut 93, ha aprofitat una gran jugada d’Elena Julve i ha fet esclatar l’eufòria del Llevant Les Planes amb l’1-2. Cáceres ha tret una última rematada de l’Eibar en l’últim sospir.