Més futbol

Les jugadores reiteren que no volen ser convocades amb la selecció espanyola

Hores després de la convocatòria de Montse Tomé per a la Nations League, en què havia citat a gran part de les futbolistes que havien renunciat a la selecció espanyola mentre no es produeixin una sèrie de canvis concrets, les jugadores han expressat la seva opinió en un comunicat que han compartit totes elles a les xarxes socials.

Les jugadores han tornat a reiterar la seva postura, que és la de no tornar a vestir la samarreta de la selecció espanyola fins que la situació no canviï. Les futbolistes han recordat que el comunicat de l’altre dia deixava clar “i sense cap opció a una altra interpretació, la nostra ferma voluntat de no ser convocades per motius justificats. Aquestes afirmacions segueixen plenament vigents”. Un missatge clar i que demostra que la convocatòria de Montse Tomé ha estat sense cap mena d’avís ni consens previ i que ha agafat completament desprevingudes a les jugadores que van firmar el comunicat del passat divendres.

Les futbolistes continuen. “Volem posar en coneixement públic, que no s’ha transmès res diferent a això a cap integrant de la RFEF, per la qual cosa demanem expressament que la informació que es transmet públicament sigui rigorosa. Nosaltres, com a jugadores professionals d’elit i després de tot el que ha passat avui, estudiarem les possibles conseqüències legals a les quals ens exposa la RFEF al posar-nos en una llista en què havíem demanat no ser convocades per raons ja explicades públicament i amb més detall a la RFEF, i així prendre la millor decisió per al nostre futur i per a la nostra salut”. Les jugadores també afegeixen que “la convocatòria no s’ha realitzat en temps i forma, de conformitat amb l’article 3.2 de l’Annex I del Reglament sobre l’Estatut i Transferència de les Jugadores de la FIFA, amb la qual cosa entenem que la RFEF no es troba en disposició d’exigir-nos acudir-hi”. Les futbolistes tanquen el comunicat lamentant “un cop més que la nostra federació ens situi en una situació que mai hauríem desitjat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)