Ligue 1

L’Olympique de Marsella fa oficial la sortida de Marcelino

El club francès ha comunicat aquest migdia que Marcelino deixa de ser l’entrenador del Marsella. Segons el comunicat que han emès, la tensió que viu l’equip no permet a “Marcelino i el seu equip tècnic exercir en bones condicions les funcions per les quals van ser contractats.”

El tècnic asturià ha durat poc més de dos mesos a la banqueta de l’Olympique. Marcelino marxa amb un balanç de tres victòries, dos empats i dues derrotes. El que ho va fer esclatar tot però, va ser l’eliminació a la fase prèvia de la Champions davant el Panathinaikos. El club està en plena tempesta. El passat diumenge, la derrota contra el Touluse va ser l’espurna que va fer partir peres entre afició i equip.

Marcelino ja no ha viatjat avui amb l’equip cap a Amsterdam, on demà, els francesos, s’hauran d’enfrontar a l’Ajax, en el seu primer partit d’Europa League. A més a més, l’entrenador ja havia informat ahir a jugadors i treballadors del club la seva sortida. Això sí, el club no ha detallat si es tracta d’una dimissió o una destitució.

El substitut de l’asturià pel partit de dijous serà Jacques Abardonado, qui ja formava part de l’equip tècnic de l’espanyol. I el seu segon serà David Friio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)