Europa League

Estrena amb mal peu

Europa League. El Brighton d’Ansu Fati perd davant l’AEK en el primer partit europeu de la seva història. Vila-real i Betis també naufraguen

Ahir era un dia gran al Falmer Stadium i és que el Brighton feia el seu debut en competició europea en els seus 121 anys d’història, tot i que la il·lusió es va diluir amb el resultat final. L’equip d’Ansu Fati va aconseguir empatar el partit en dues ocasions amb un doblet de João Pedro, tots dos gols de penal, però va ser insuficient per doblegar l’AEK d’Atenes. Fati va sortir de titular jugant com a mitjapunta per darrere del brasiler i no va marcar les diferències per als ’eagles’.

Els equips de LaLiga tampoc van tenir una bona estrena a l’Europa League. Semblava que el Vila-real podia guanyar el Panathinaicòs a Grècia, però a l’hora de la veritat, l’equip groguet només va generar una ocasió. Va ser al minut 18 després d’una gran jugada en solitari de José Luis Morales per la banda esquerra, però la seva rematada a porteria va marxar desviada. El conjunt de Pacheta es va anar desinflant i ara està obligat a guanyar el proper partit contra el Rennes si no vol un comiat europeu prematur.

Una situació molt semblant a la que s’enfronta el Betis, després de caure a domicili davant el Rangers per la mínima. Els andalusos van tenir més domini de la pilota, però els locals es van apropar més cops a porteria fins que va arribar la recompensa amb un gol després d’un servei de córner.

GRUP A
West Ham- TSC (3-1)
Olympiacòs- Friburg (2-3)
GRUP B
Ajax- Marsella (3-3)
Brighton- AEK Atenas (2-3)
GRUP C
Sparta P.- A. Limassol (3-2)
Rangers- Betis (1-0)
GRUP D
Atalanta- Rakow (2-0)
Sturm- Sporting (1-2)
GRUP E
R. Union SG- Tolosa (1-1)
LASK- Liverpool (1-3)
GRUP F
Panathinaicòs-Vila-real (2-0)
Rennes- M. Haifa (3-0)
GRUP G
Servette- Slavia P. (0-2)
Sheriff- Roma (1-2)
GRUP H
Leverkusen- Häcken (4-0)
Qarabag- Molde (1-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)