3a divisió FEF

L’Olot confia en tornar a guanyar amb l’escalf de l’afició

3a divisió FEF El conjunt dirigit per Pedro Dólera jugarà el segon partit de la temporada com a locals i buscarà repetir la victòria del primer

L’Olot vol tornar a sumar els tres punts amb l’escalf de la seva afició. La jornada passada van marxar de la Pobla de Mafumet amb només un punt. Els olotins no van saber trobar l’efectivitat de cara a porteria. Domini del partit no els hi va faltar, ni tampoc ocasions, però el gol no va arribar i van haver de tornar a casa, resignats, amb un empat a zero. Aquesta tarda (17h) els de Pedro Dólera podran tornar a sumar a casa, com ho van fer en la primera jornada contra el Peralada (2-0). Aquest cop, rebran la Grama. Els de Jose Solivelles, arriben havent guanyat a casa per la mínima al Mollerussa, però amb una derrota per 3-0 en la primera jornada contra l’Hospitalet.

Pedro Dólera té clar que serà un partit difícil. “És un equip molt expert que està còmode sense pilota. Han fitxat molt bé amb jugadors diferencials com Kilian o Elhadji que et poden decidir un partit. Pressionen a dalt i són perillosos a la contra”. I el tècnic olotí sap com d’importants és sumar aquests tres punts. “En aquest inici hem de sumar els màxims punts possibles i fer-nos forts a casa.” I per això, Dólera fa una crida a l’afició per, conjuntament, equip i aficionats, vèncer la Grama: “Les cames encara estan toves i necessitem el suport de la nostra afició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)