3a divisió FEF

L’Escala esgarrapa un punt al Girona B després d’anar perdent 2-0

El Girona B i l’Escala han empatat a dos gols en el duel gironí de la tercera jornada del campionat de lliga a tercera. Els dos equips continuen sense estrenar la casella de victòries en la lliga, i és que, tot i que el filial blanc-i-vermell ha arribat a dominar 2-0 el marcador, els escalencs han reaccionat i gràcies a l’orgull han pogut fer establir la igualada final a dos gols.

L’equip dirigit per Sergi Mora s’ha avançat ben aviat amb una diana de Morcillo (8’). Els gironins han pressionat de valent als d’Arnau Sala, que treien aigua com podien davant el joc ofensiu local. Coincidint amb la mitja hora de joc, l’Escala ha fet un pas endavant generant relatiu perill a través de Maha, Amoedo i Grifell. Tot i això, just començar la segona part Sergi Solans ha fet el 2-0 que semblava noquejar als empordanesos, que han tret l’orgull i la força de dins per, primer retallar distàncies a través de Fortu (60’) i després empatar a dos gols gràcies a un gol de Xavi Aparicio (75’).

Encara quedava temps i el Girona B ha intentat una embranzida final que s’ha traslladat amb un xut a la creueta de Miguel Ángel Sánchez, que podia haver estat el 3-2 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)