L’Olot supera la FE Grama i es manté invicte (2-1)

L’Olot continua invicte en la lliga després de tres jornades després de superar a la Fundació Esportiva Grama (2-1). Dues dianes de David Bigas i Marco han permès als de Pedro Dólera sumar la segona victòria a casa que li permet mantenir-se a la part noble de la taula.

La primera part ha estat de domini garrotxí. Tot just en el minut 13, Bigas ha pogut establir l’1-0 després d’un corner que Barnils ha pentinat, Uri González ha prolongat i el lateral de Peralada ha empès al fons de la xarxa. Els olotins ha pogut trenar alguna contra a través de Maynau o una ocasió de Pedro, que després de fer la paret amb Marc Mas ha topat amb le porter Sergio.

En la segona part, el joc no ha estat tant fluid i la Grama ha pogut fer un pas endavant per plantar-se amb més regularitat a terreny local. De fet, en l’inici del segon acte, Padillo i Kilian han avisat seriosament a la defensa de l’Olot però la falta d’idees visitants han fet que la bona feina i la solidesa com a bloc permetés mantenir l’avantatge i, fins i tot, ampliar-la a través de Marco en la penúltima jugada del partit quan el porter rival havia pujat a rematar un corner a favor. En l’última, Barnils ha comés penal per mans i Kilian ha establert el 2-1 definitiu, ja sense temps per res més.