Premier

El United prohibeix a Sancho accedir a les seves instal·lacions

La situació de Jadon Sancho al Manchester United sembla molt lluny de solucionar-se. L’atacant anglès està apartat de l’equip des de fa unes setmanes després d’una disputa amb l’entrenador, Erik Ten Hag. El tècnic no va convocar-lo per al partit contra l’Arsenal del passat 3 de setembre. Quan li van preguntar pel motiu, Ten Hag va explicar que Sancho no entrenava bé. La resposta del davanter, dolgut, no es va fer esperar i el va acusar de mentider a través de les xarxes socials. El 14 de setembre, el Manchester United va explicar que Sancho estaria fora de la dinàmica del primer equip fins que no se solucionés aquest problema de disciplina.

Doncs bé, segons ha explicat el rotatiu britànic Daily Mail, el jugador té prohibit estar en les mateixes instal·lacions que els seus companys d’equip i ni tan sols pot utilitzar el menjador. A més, Sancho, que no juga des del 26 d’agost, s’ha desactivat el compte d’Instagram. Fins que no demani disculpes a Ten Hag, el jugador no podrà tornar a entrenar amb l’equip, cosa que sembla difícil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)