Més futbol

Vilda i Luque, investigats per coaccions a Jenni Hermoso

Declararan davant el jutge el proper 10 d’octubre

L’exseleccionador espanyol femení Jorge Vilda i el director de la selecció Albert Luque han estat citats com a investigats pel magistrat de l’Audència Nacional que investiga l’expresident de la Federació Espanyola de Futbol Luis Rubiales per delictes d’agressió sexual i coaccions a la futbolista Jenni Hermoso. Vilda i Luque se sumen així al director de marketing de la federació Rubén Rivera en la citació per declarar el proper dia 10 d’octubre, i és que el jutge creu que poden formar part de l’entremat utilitzat per pressionar a les futbolistes per rebaixar la tensió, cosa que Rubiales va negar fa dues setmanes quan va declarar davant el jutge.

La gran novetat és en la figura d’Albert Luque, i és que el català estava citat inicialment com a testimoni però el jutge ha decidit finalment canviar la seva condició a investigat després de les declaracions del germà de Jenni Hermoso, que ratificava les coaccions rebudes per la futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)