1a divisió

Còmoda victòria del Madrid que és segon

El Real Madrid s’ha imposat aquesta tarda amb comoditat al Las Palmas (2-0). Ha estat un partit en què el conjunt orientat per Carlo Ancelotti ha generat moltes ocasions, sobretot a la primera part, però que li ha costat obrir la llauna. El conjunt canari, per la seva part, ha intentat ser fidel a la seva proposta de futbol alegre i associatiu, però no ha estat capaç d’inquietar. De fet, la primera aturada de Kepa ha estat passat el minut 70 i ja amb 2-0 al marcador.

A l’altra porteria, Álvaro Valles ha estat el més destacat dels grocs. Li ha negat el gol en diverses ocasions i clares a Joselu i Brahim Díaz, que s’han acabat rescabalant. Brahim (45+3) just abans del descans ha fet el primer. I Joselu (54’) ha marcat el segon que ha tancat el partit.

Pels blancs hi ha hagut temps perquè Vinicius hagi tornat als terrenys de joc, d’on en portava a fora per una lesió muscular des del mes d’agost. Amb els tres punts, el Real Madrid supera al Barça en la classificació i es posa segon, no al Girona, que ha guanyat (1-2) a Vila-real i és líder en solitari. Girona i MAdrid s’enfronten aquest dissabte (18.30h) a Montilivi.