L’Olot, de més a menys, suma un punt contra el San Cristóbal (1-1)

L’Olot ha empata a un gol en la seva visita al sempre complicat camp del San Cristóbal (1-1). Marc Mas, aprofitant una assistència de Pedro del Campo, ha avançat als de la Garrotxa en un primer acte força complet (15’). Quan semblava que els de Pedro Dólera tenien al rival sota control, Miguel Martínez ha establert l’empat a un definitiu només onze minuts després en una jugada aïllada –l’atacant local s’ha tret de la màniga un xut ajustat lluny de l’abast de Batalla (26’).

Els olotins han estat lleugerament superiors als egarencs durant tota la primera part i part de la segona, tot i que les ocasions visitants no eren perilloses. En el tram final i decisiu del segon acte, el San Cristóbal ha pressionat de valent i ha gaudit de quatre arribades seguides per decantar la balança al seu favor. Joel Arimany, Raúl i Cervós, que ha fet una centrada que s’ha passejat gairebé per la línia de gol, han posat l’ai al cor a l’expedició garrotxina, que ha vist com Abde, amb dues arribades més al final també ha pogut culminar una remuntada local que, per sort, no ha arribat.

L’Olot continua invicte i a la zona noble d’una classificació cada vegada més comprimida.