El Peralada rasca un punt a casa contra el Reus (1-1)

3a divisió FEF El conjunt dirigit per Àlex Marsal aconsegueix mantenir la dinàmica de puntuar rascant un punt a casa contra el Reus, gràcies a una bona segona part de l’equip

Peralada 1 Reus 1

PERALADA:Jona, Gallardo, Romero, Pol Gómez, Pere Espuña (Jandro, 45’), Junior (Alan Baro, 83’), Dani Gómez (Marc Gelma, 45’), Pol Cuatrecasas, Ferri, Iker Vázquez (Santi Varese, 45’), Marc Padilla.REUS:Verdejo, Alberto Benito (Maxi Rosales, 22’), Nico Díaz, Xavi Jaime, Albert Miravent (Modest Notario, 64’), Victor Oribe (Josep Ramon Sardà, 80’), Xavi Molina, Ramon Folch, Aitor Serrano, Andy Alarcon, Jordi Oribe (Pol Benito, 80’).GOLS:0-1 (31’) Jordi Oribe. 1-1 (63’) Jandro.ÀRBITRE:Pol Curiel Riera (Osona).T.G.:Als locals: Pere Espuña, Santi Varese; als visitants: Víctor Oribe.

El Peralada firma un empat a casa contra el Reus. Tot i fer una primera part que ha deixat molt per desitjar i encaixar el 0-1, els xampanyers no han tirat la tovallola i han sumat un punt més, després de fer un salt qualitatiu a la segona part.

Els primers 15 minuts de partit cap dels dos equips ha aconseguit ser superior ni controlar la situació. Però a partir del primer quart, els reusencs han pressionat anotant la primera diana al minut 31. Els visitants, després d’avisar en diverses que s’acostava el primer, s’han avançat amb gol de Jordi Oribe que ha aprofitat un refús al pal.

Els d’Àlex Marsal han marxat al descans perdent per la mínima, però han sortit endollats i fent un triple canvi. Cosa que ha donat resultat a una millor versió dels xampanyers. L’empat s’ha fet esperar fins al minut 63, quan Jandro ha marcat un golàs des de fora l’àrea. El Reus no ha baixat el ritme, però el Peralada l’ha pujat i han tingut dues ocasions molt clares per anotar el segon.

Amb aquest punt, el Peralada en suma un total de 4 de 12 possibles, i segueix sense conìxer la victòria al Municipal.