1a femenina

El Barça s’enduu els tres punts del Nuevo Colombino (1-2)

Partit plàcid i tranquil del Barça al Nuevo Colombino. El conjunt de Jonatan Giráldez s’ha mostrat molt superior des del xiulet inicial i podria haver celebrat un marcador molt més contundent si no hagués estat per la falta d’encert de les davanteres. L’Sporting de Huelva no ha ofert massa resistència i les blaugrana han pogut endur-se els tres punts jugant amb algunes marxes de menys i sense totes les titulars. Les culers sumen 6 punts dels 6 disputats, amb els dos partits jugats fora de casa.

En el primer minut de joc, Bruna ja ha volgut sorprendre Chelsea, però la pilota ha anat alta.Vicky també ho ha intentat amb quatre ocasions en 10 minuts, però tots els seus xuts han sortit desviats. El gol es resistia per a les blaugrana fins que Clàudia Pina ha aparegut des del mig del camp per obrir el marcador en el minut 24 amb un xut amb la cama dreta ajustat al pal. El Barça ha dominat per complet la primera part amb 7 llançaments a porteria per cap de l’Sporting en menys de mitja hora de joc i tot i que les locals han patit, almenys només perdien per la mínima al descans.

En tornar dels vestidors, Brugts ha pogut fer el segon, però el xut ha sortit molt fluix i la portera local no ha patit per aturar-lo. Graham també ha tingut la seva ocasió amb una rematada de cap. A un quart d’hora del final, Chelsea ha provocat una falta dins l’àrea sobre Brugts i tot i que les blaugrana demanen vermella, finalment l’àrbitra la deixa dins del camp. Alèxia ha estat l’encarregada de llançar des dels 11 metres, però la portera local atura el xut. Ja en el temps afegit, Patri Guijarro ha marcat el segon de cap amb un centre d’Aitana. A escassos segons del xiulet final, Laia Ballesté ha marcat el gol local, un golàs, però ja no quedava marge per intentar l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)