Mundial

Alèxia, Paredes i Misa confirmen les pressions a Jenni

Cas Rubiales. Les tres internacionals espanyoles van testificar ahir davant l’Audiencia Nacional

Les jugadores del Barça Alèxia Putellas i Irene Paredes, i la futbolista del Real Madrid Misa Rodríguez, campiones del món amb la selecció espanyola, van declarar ahir al matí davant el jutge de l’Audiencia Nacional que investiga Rubiales pels presumptes delictes d’agressió sexual i coaccions. Les blaugrana ho van fer a través de videoconferència des de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, i la portera del conjunt madrileny ho va fer de manera presencial. Totes tres, citades en condició de testimoni per donar la seva versió dels fets, van ratificar la versió de Jenni Hermoso, que assegura que el petó forçat que li va fer Luis Rubiales en l’entrega de medalles del mundial femení no va ser consentit. També van confirmar que Hermoso i el seu entorn van rebre pressions perquè sortissin en defensa de l’expresident de la Federació Espanyola de Futbol. Cap de les quals va voler atendre els mitjans de comunicació que les esperaven a les portes de les dependències judicials. “Ho sento, no podem”, va dir Alèxia.

Amb les seves declaracions, el jutge Francisco de Jorge continua recollint testimonis en el marc d’un cas que, recentment, ha afegit tres investigats més: l’exseleccionador femení Jorge Vilda; el director de màrqueting, Rubén Rivera, i el director de la selecció masculina, Albert Luque. Els dos primers estan citats a declarar el 10 d’octubre, i Luque, el dia 16. El 20 d’octubre, el jutge interrogarà com a testimonis Luis de la Fuente, Pablo García-Cuervo (acomiadat divendres) i Enrique Yunta, subdirector de comunicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)