El Peralada acaba amb vuit jugadors i cedeix l’empat

Els xampanyers, amb tres expulsats, veuen com el Tona acaba empatant en el temps afegit

Tona 1 Peralada 1

TONA:Aroca, Dan Coll, Lluc Banús, Èric Vilanova, Dídac Serra (Adrià Casanova, 79’), Campayo, Escarrabill (Aliou, 57’), Pol Fernández, Alejandro (Piju, 72’), Nil Salarich i Pau Morer.PERALADA:Jona Morilla, Varese (Iker Vázquez, 65’ (Micaló, 84’)), Gallardo, Alan Baró, Sergi Romero, Ferri, Pol Gómez, Cuatrecases (Espuña, 82’), Jandro (Gelmà, 65’), Marc Padilla i Junior (Dani Gómez, 65’).GOLS:0-1 (53’) Gallardo. 1-1 (95’) Adrià Casanova.ÀRBITRE:Sánchez Miguel.T.G.:als locals Pau Morer, Alejandro i Campayo; i als visitants Cuatrecases i Espuña.T.V.:als visitants Padilla (63’) i Ferri (77’), per doble amonestació, i Sergi Romero (77’), directa.

El Peralada tornarà de Tona amb un mal gust de boca, i és que després d’anar guanyant durant tota la segona part els d’Àlex Marsal han vist com se’ls hi escapaven dos punts en el temps afegit quan, jugant amb vuit jugadors des del minut 77’, no han pogut resistir més i Adrià Casanovas ha marcat l’empat en el minut 95.

La primera part ha estat molt ensopida, amb el Peralada pressionant molt amunt i complicant moltíssim la sortida de pilota del Tona. Això ha provocat que no hi hagués ni una sola ocasió de gol a cap de les dues porteries, i és que quan els xampanyers han pogut recuperar tampoc han estat capaços de superar la defensa local.

En la segona part el guió no ha tardat a canviar, i és que en el minut 54’ ha arribat el 0-1 a la sortida d’un córner. Sergi Romero ha connectat una bona rematada de cap, però Aroca, amb una gran aturada i l’ajuda del travesser, ha evitat el gol. Això sí, l’ex del Peralada no ha pogut evitar deixar la pilota morta a l’àrea petita i Gallarco ha estat el més ràpid per agafar el rebot i marcar a plaer. Deu minuts després, en el 64’, el partit s’ha començat a complicar pel Peralada, i és que Marc Padilla ha estat expulsat per doble amonestació. Amb un home menys els d’Àlex Marsal han hagut de fer un pas enrere i han resistit com han pogut l’empenta del Tona, que ha collat moltíssim els xampanyers. Sobretot a partir del minut 77’, quan Ferri, per dues grogues, i Sergi Romero, amb vermella directa, han estat expulsats quan demanaven una agressió dels locals al porter Jona Morilla. Amb vuit jugadors el Peralada ha hagut de recórrer a l’èpica, tancant-se al darrere i traient aigua com ha pogut. En el primer dels deu minuts de temps afegit Jona Morilla ha evitat l’empat amb una gran aturada (91’), però en el minut 95’ Adrià Casanovas ha acabat marcant el gol de l’empat definitiu.