1a divisió

Bellingham ho torna a fer

Real Madrid. Un altre doblet de Jude, que suma 10 gols entre lliga i Champions en 11 partits, torna a fer vibrar el Bernabéu contra l’Osasuna

Real Madrid 4 Osasuna 0

REAL MADRID:Kepa; Carvajal (Lucas, 79’), Rüdiger, Tchouaméni, Mendy; Camavinga (Kroos, 67’), Modric (Brahim, 79’), Valverde, Bellingham (Ceballos, 72’); Vinícius (Rodrygo, 72’) i Joselu.OSASUNA:Sergio Herrera; Jesús Areso, Catena, David García, Juan Cruz; Lucas Torró, Moncayola (Pablo Ibáñez, 80’), Aimar Oroz (Raúl, 80’), Rubén Peña (Kike Barja, 80’); Rubén García (Arnaiz, 72’) i Budimir (Chimy Ávila, 72’).GOLS:1-0 (9’) Bellingham. 2-0 (54’) Bellingham. 3-0 (65’) Vinícius. 4-0 (70’) Joselu.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (comitè balear).T.G.:Rüdiger, Tchouaméni, Kike Barja i David García.PÚBLIC:70.900 espectadors.

Juga el Real Madrid, marca Jude Bellingham, feliç Carlo Ancelotti. L’equació no falla. Dos gols més per a l’internacional anglès i ja en són uns quants. La morterada que Florentino Pérez va pagar pel jugador del Dortmund comença a agafar la dimensió de negoci altament rendible. Està sent la lliga de Bellingham. El far del Madrid dia sí i dia també.

Bellingham suma vuit gols en nou jornades de lliga i dos més en la Champions. Benzema, al pou de l’oblit i Jude, el nou ídol del Santiago Bernabéu. La vida. L’estampa de Bellingham dret, amb el seu 1,86 d’alçada, amb els braços alçats i oberts davant el seu nou públic és ja una imatge repetitiva a la retina dels madridistes. Enamora perquè és elegant en la gambada. Cobreix molt espai, és poderós per alt, té un gran desplegament físic, és intuïtiu, però crida l’atenció que sàpiga interpretar a la perfecció els moviments dels seus companys com si fes segles que juga al seu costat i que els seus companys també el sàpiguen interpretar a ell. Enorme sintonia. A més, li continuen caient els gols de les butxaques. Ha caigut dempeus a Madrid.

Ahir, dos gols més. Seu va ser el primer de la tarda després d’una bona rematada amb la cama esquerra i després d’una passada de Carvajal, i seu va ser el segon, culminant una passada filtrada per Fede Valverde. L’uruguaià va assistir també Vinícius en el tercer. El brasiler va driblar Sergio Herrera en l’un contra un i va col·locar l’exterior de la bota dreta per fer el 3-0. Amb l’Osasuna agenollat damunt la gespa del nou Bernabéu, Vinícius va regalar el gol a Joselu en l’acció del 4-0. Tchouaméni, ahir central per accident, va enviar una pilota llarga a Vinícius, el brasiler va contemporitzar i va detectar Joselu, que va acabar marcant a pler. Joselu hauria pogut rubricar la maneta, però Sergio Herrera li va aturar un penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.