2a divisió A

Antonio Hidalgo, nou entrenador de l’Osca

El tècnic català Antonio Hidalgo s’incorpora a les files de l’Osca per dirigir el primer equip, després que el conjunt aragonès arribés a un acord amb el Sevilla FC per a la seva incorporació. Hidalgo, que ha signat fins al juny de 2024, arriba amb gairebé un terç de temporada completada i agafa l’equip en penúltima posició de la classificació de segona divisió havent sumat només 7 punts de 30 possibles. L’objectiu encomanat és salvar l’Osca del descens.

L’entrenador portava un any al capdavant del Sevilla Atlético i el curs passat va assolir el repte de la permanència a segona FEF. Abans, va dirigir el Sabadell durant tres temporades, en què va aconseguir ascendir l’equip a segona divisió, així que ja acumula experiència en la categoria de plata del futbol estatal.

La seva carrera com a entrenador va començar al seu Granollers natal i va continuar a Xipre abans d’incorporar-se a l’entitat arlequinada. La seva idea de joc és ofensiva on predomina la possessió de la pilota, estil que va aprendre com a jugador a les categories inferiors del Barça. També va passar per l’Osasuna, Tenerife, Saragossa, Màlaga i Albacete.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)