Copa

El Rubí fa història a la copa i jugarà contra un primera

El conjunt vallesà, amb el porter Rafa Leva com a heroi, supera el Rotlet Molinar en la tanda de penals de la fase prèvia

El Rubí ha fet història. El conjunt vallesà ha superat en la tanda de penals el Rotlet Molinar de Palma de Mallorca, després que el partit acabés 0-0, en l’eliminatòria prèvia de copa entre equips de categoria territorial. Amb la classificació el Rubí jugarà en la primera eliminatòria contra un equip de primera divisió, que sortirà del sorteig que es farà el proper dimarts a la seu de la federació espanyola.

El gran protagonista ha estat Rafa Leva, i és que en la tanda de penals (4-2) el porter ha aturat el primer llençament –un altre ha anat fora– i ha acabat marcant el penal que ha donat la classificació. Abans, durant els noranta minuts i la pròrroga el partit ha estat marcat per una igualtat màxima, amb els vallesans, liderats en atac per Mulero, intentant proposar més joc però amb el conjunt balear defensant molt ordenat i concedint molt poques ocasions. El Rubí ha aconseguit aprofitar una acció a pilota aturada per marcar en el minut 78, però el col·legiat ha anul·lat el gol per fora de joc.