1a femenina

El Llevant Les Planes suma un nou empat i continua invicte (1-1)

Cinc jornades després, el Llevant Les Planes continua invicte. L’equip dirigit per Ferran Cabello ha allargat aquest moment dolç amb un empat a domicili contra el Llevant (1-1). Un resultat que permet al conjunt català continuar en la part alta de la taula.

L’inici del partit ha estat de màxima igualtat, però amb poques ocasions clares per ambdós equips. En la segona arribada perillosa del conjunt groguet, les locals s’han avançat en el marcador amb un xut des de l’àrea petita d’Érika González (35’). Abans, Nay Cáceres havia tret una mà providencial per refusar la rematada de cap d’Alba Redondo. El Llevant Les Planes no ha tardat a reaccionar, i en el minut 41, a pilota aturada, ha igualat el duel amb una rematada de cap de Nicoli.

El segon temps ha continuat amb la mateixa tònica, amb molt joc al mig del camp i sense oportunitats clares en cap de les dues àrees. Laura Martínez l’ha tingut en el 82’ amb un xut des de la frontal que ha marxat per sobre el travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)