Copa

Els catalans busquen sort

Copa. Vuit clubs catalans estaran pendents aquest migdia (13 h) del sorteig de la primera eliminatòria. Rubí i Badalona Futur compliran el seu somni, enfrontar-se a un equip de primera

Vuit equips catalans estaran pendents aquest migdia (13 h) del sorteig de la primera eliminatòria de la copa, que es farà a la seu de la FEF a Las Rozas. 110 equips dels 115 que participaran en aquesta nova edició de la competició estaran presents en el bombo, a excepció del Barça, el Madrid, l’Osasuna i l’Atlético, que no jugaran les dues primeres rondes perquè disputaran la Supercopa a Aràbia Saudita. L’Amorebieta, campió de la primera federació, també s’afegirà més tard.

Especialment pendents estaran el Rubí i el Badalona Futur, que veuran com es compleix el seu somni, enfrontar-se a un equip de primera divisió. Ho han aconseguit per vies diferents. El conjunt vallesà va superar en la tanda de penals el Rotlet Molinar en l’eliminatòria prèvia entre equips de categoria territorial, mentre que els badalonins van derrotar l’Eixea en els quarts de final de la copa Federació. El Girona, l’Espanyol, el Nàstic, el Manresa, el Terrassa i l’Europa són els altres equips catalans que també busquen sort.

Un any més, el sorteig emparellarà els millors equips contra els més modestos. Els 55 enfrontaments es disputaran a partit únic entre el 31 d’octubre i el 2 de novembre a les instal·lacions del club que competeix en una categoria inferior. En el cas que els dos equips fossin de la mateixa divisió, es jugaria en el camp del club que hagi sortit primer en el sorteig. En els partits, en cas d’empat, es disputaria una pròrroga i si persisteix, hi hauria penals per decidir l’equip que passa a la segona eliminatòria.

1a DIVISIÓ
Girona
2a DIVISIÓ A
Espanyol
1a DIVISIÓ FEF
Nàstic
2a DIVISIÓ FEF
Manresa
Terrassa
Europa
3a DIVISIÓ FEF
-
COPA FEDERACIÓ
Badalona Futur
ELIMINATÒRIA PRÈVIA
Rubí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)