Copa

Els més modestos rebran a clàssics del futbol estatal en la copa

Aquest migdia s’ha fet a la seu de la FEF a Las Rozas, el sorteig de la primera eliminatòria de la copa del rei. En el sorteig hi han participat fins a vuit equips catalans (Girona, Espanyol, Nàstic, Manresa, Terrassa, Europa, Badalona Futur i Rubí), però que no hi ha tingut presència el Barça, com la resta dels tres equips que participaran en la propera edició de la supercopa –el Madrid, l’Osasuna i l’Atlético–. Els partits de la primera eliminatòria es disputaran entre el 31 d’octubre i l’1 i 2 de novembre.

El primer català que ha sortit en el sorteig ha estat el Rubí, que s’enfrontarà amb un dels equips que més copes té, l’Athletic Club. Els del Vallès Occidental rebran al conjunt basc, que sempre dona molta importància a aquesta competició cada campanya.

El Girona, com a visitant, s’enfrontarà al CD San Roque de Lepe, que ha accedit a la copa com a semifinalista de la copa FEF. Els andalusos competeixen a segona FEF, com ho fa el Badalona Futur, que rebrà al Cadis després d’accedir a la competició també com a semifinalista de la copa FEF.

La resta d’equips catalans de la 2a FEF jugaran com a locals. El Terrassa rebrà l’Albacete; l’Europa a un exprimera com l’Elx i el Manresa a un altre clàssic com l’Oviedo.

A l’Espanyol li tocarà viatjar fins a La Palma per enfrontar-se al CD Mensajero, de segona FEF i el darrer equip català a sortir en el sorteig ha estat el Nàstic, que visitarà l’Oriola de segona FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)